FAQ & Om oss

Vanliga frågor

Är spelen officiella?

Det är frågan som ofta dyker upp när man köper på den här typen av webbplats. Du kan dock vara helt lugn, då våra CD-nycklar är officiella, då de är köpta från auktoriserade återförsäljare som gått igenom en rad säkerhetskontroller för att kunna sälja.

Hur laddar jag ner ett spel? Är detta lagligt?

Det är såklart fullt lagligt att ladda ner spel via de officiella plattformarna EA Origin, Steam, Battle.net, NCSoft eller Ubisoft.
Du behöver bara ladda ner dem via deras mjukvara som finns tillgänglig på deras officiella webbplatser eftersom de nu alla erbjuder lagliga spelnedladdningar.

Hur aktiverar jag ett spel?


För att aktivera ditt spel, gå helt enkelt till produktens sida och klicka på "Hur man aktiverar spelet" för att se en guide om processen för den angivna plattformen.

Hur lång tid tar det att få mitt spel?

Att ta emot koden är enkelt, du får först en orderbekräftelse och sedan får du automatiskt ett separat mail efter några minuter med ditt spel.

Fungerar inte spelet jag fick?

Om det mottagna spelet inte fungerar beror det oftast på att du aktiverar spelet på fel plattform. Gå tillbaka till produktsidan och bekräfta att du aktiverar spelet på rätt plattform. Löses spelet in på rätt plattform? Kontakta oss här på sidan eller direkt på support@ezgame.dk så ser vi till att lösa problemet så snart som möjligt.

Finns det en deadline för att använda mitt spel?

Nej! Ingen tidsbegränsning och spelet är inte heller bundet till din personliga e-post. Om du därför funderar på att köpa ett spel i present är detta den perfekta lösningen, då du sparar pengar och samtidigt enkelt kan ge ut spelet till mottagaren utan problem.

Är återbetalning möjlig?

På grund av arten av CD-nycklar vi säljer är återbetalningar möjliga, men en 10-dagarsperiod kan behövas för att vi ska kunna verifiera att koden inte har använts.

Hur många gånger kan jag ladda ner ett spel?

Det är obegränsat. När en CD-nyckel är registrerad med ett spel på ditt konto kan du ladda ner den igen så många gånger du vill. Aktiveringen sker omedelbart utan att behöva köpa ett kort igen så länge du är registrerad med ditt konto som användes för att köpa CD-nyckeln.

Hur fungerar vår hemsida?

Hur kan priserna vara så låga?

Först och främst är EZGame ett team av entusiastiska spelare som vet vad det innebär att stå i en oändlig kö framför en butik och spendera sina surt förvärvade pengar på det senaste spelet. Som dedikerade spelare är vår prioritet att ge dig omedelbar tillgång till de bästa spelen och till de bästa priserna. Tack vare den digitala formen av vårt spel sparar vi mycket på lagrings- och logistikkostnader. Vi köper våra spel i bulk, vilket gör att vi kan sänka priset på varje spel samtidigt som vi erbjuder dig bästa möjliga affär.

Hur fungerar det? Köp bara spel direkt hemifrån med några få klick!

Officiella plattformar

Få din kod på några sekunder och validera din officiella CD-nyckel som du köpt på vår webbplats:

Snabbare!

Ladda ner dina spel lagligt via plattformar som Steam, Origin, Uplay ...

Billigare!

Spela direkt på din PC och spara upp till 80 % på utvalda spel!